Bihar hírei

2016.02.05. 07:24

Villanyvezetéket és oszlopokat cserélnek

Folytatódik a nagyfeszültségű villanykábel lefektetése Érmihályfalván, ugyanakkor 70 villanyoszlopot is kicserélnek.

Folytatódik a nagyfeszültségű villanykábel lefektetése Érmihályfalván, ugyanakkor 70 villanyoszlopot is kicserélnek.

Tavaly novemberben kezdődött meg annak a nagyfeszültségű villanykábelnek a lefektetése Érmihályfalván, melytől azt várja a szolgáltató, nemkülönben a városvezetés, nem is beszélve a lakosságról, hogy üzembe helyezése után megszűnnek a bosszantó, apró árammegszakítások, melyek tönkre teszik a háztartási gépeket, sok bosszúságot okoznak a számítógépen dolgozóknak. Karsai Attila alpolgármestertől megtudtuk: a munkálat az időjárás függvényében folytatja a szolgáltató, melynek képviselőivel a napokban egyeztetett a továbbiakról.

Feldúlt utcák

Az eddigiekkel kapcsolatban már érkeznek reklamációk, miszerint a kivitelező nem állítja helyre megfelelően a feldúlt utcákat. Karsai Attila erre reagálva hozzátette: a munka még nincs befejezve és annak a bizottságnak, melynek feladata lesz majd az elvégzetteket átvenni, gondja lesz erre. Az alpolgármestertől ezt is megtudtuk, hogy ugyancsak az áramszolgáltatás javításának céljával több utcában a korszerűtlen vezetékeket modernekkel helyettesítik, ugyanakkor 70 oszlopot is kicserélnek, mindezt június végéig kell lebonyolítani.

A szolgáltató és a városvezetés ezúton kéri az érintett utcákon lakók megértését, türelmét.

Rencz Csaba

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!