Állás

2024.03.18. 08:05

A SIPAL 3D Technology műszaki szerkesztőt/tervezőmérnököt alkalmaz műszaki dokumentáció készítésére

Fotó: Shutterstock

Munkaköri leírás

Műszaki kézikönyvek és alkatrész-katalógusok készítése elektronikus formátumban, az ipari ágazatban.

Ideális jelölt:
FIATAL DIPLOMÁSOKAT keresünk (ipari középiskolai/mérnöki tanulmányok) mechanikai szakirányú végzettséggel, technikusi / mechanikai tervezőmérnöki pozícióba alkatrész-katalógusok készítésére elektronikus formátumban, az ipari szektor számára.
Az ideális jelöltnek jó számítógép-kezelői készséggel, a mechanikai/műszaki rajzok alapos ismeretével, a 2D/3D munkakörnyezet ismeretével, alapossággal és a részletek iránti figyelemmel kell rendelkeznie. A jelenlegi munka magában foglalja a 2D/3D szoftverek használatát, a tartalomkezelési és adatbázis-kiadási webes alkalmazásokkal kombinálva.
Az állás nem feltétlenül igényel felsőfokú végzettséget, de a mechanikai szerelvények összetettsége miatt a minimális tapasztalattal vagy nem mechanikai szakirányú végzettséggel rendelkezők számára nagyon nehéz lehet a megértésük.
A felvételi eljárás az egyes jelöltek képzettségi/tapasztalati szintje alapján történik. Az angol nyelvtudás kötelező, az olasz nyelvtudás előnyt jelenthet. Szeretettel várjuk csapatunkba!
Önéletrajzok: secretariat@sipal3dtechnology.ro
+40-773-841-707
www.sipal.it 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában