Uncategorized

2014.06.12. 15:56

100% Szomszédnéni. Made in Erdély

Három videóval – egy hetes tesztperiódus után –, hivatalosan is elindította saját humorcsatornáját a Szomszédnéni Produkciós Iroda humortársulat a Youtube videó megosztó oldalon.

Három videóval – egy hetes tesztperiódus után –, hivatalosan is elindította saját humorcsatornáját a Szomszédnéni Produkciós Iroda humortársulat a Youtube videó megosztó oldalon.

A www.youtube.com/szomszedneni címen elérhető videóknak, összesítve az elmúlt hétre: 80.407 megtekintése, a csatornának pedig 10.256 feliratkozója volt. Ez utóbbi adat szerint a Szomszédnéni humorcsatornája, már az előkészítés folyamatában, a legtöbb követővel rendelkező magyar nyelvű csatorna lett Erdélyben.

“A Youtube-tól írtak, hogy ez jó.” – ismertette Bálint Ferenc (Béfé) humorista, a társulat tagja. “Valójában csak annyit szerettünk volna elérni, hogy amennyiben valaki meg akar nézni tőlünk egy jelenetet vagy stand-upot, akkor ne kelljen kivárnia az esti Showder Klubot, vagy az ismétlést a Cool-on, sőt még a huszonharmadik sorból, fényképezőgéppel felvett előadással sem kell beérnie. Bármikor rákereshet majd a kedvenceire egy helyen, HD minőségben, a csatornánkon.

„Nem kronológiailag lesznek feltöltve a jelenetek, az viszont biztos, hogy a kezdetektől mostanig, minden korból kiválogatjuk a kedvenceinket, azokat, amelyeket a legszívesebben játszottunk, és persze az sem árt, ha azok a jelenetek a közönségnek is tetszettek. Biztos vagyok benne, hogy a nagy részére már senki nem is emlékszik, van amire még mi sem. Természetes új jelenetek is lesznek, nemcsak a klasszikusok.” – fogalmazott Tóth Szabolcs (TSz), a Szomszédnéni másik tagja.

“Közel három és fél órányi anyagot forgattunk le, a kinti, inkább filmes jellegű felvételeket Kolozsvár és környékén, az élő közönséggel felvett jeleneteket pedig Marosvásárhelyen, az Erdélyi Humorfesztiválon.” – ismertette Béfé. “Ez az első nagyobb projekt, amelynek nem csak ötletgazdái, szereplői, írói vagyunk, hanem producerei is. Igyekeztünk egy 100%-ban erdélyi produkciót összehozni: a filmes csapatot Kalamár Gáspár Gábor vezette, aki azt mondta, hogy a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetemnek dolgozik, és szerintem igazat mondott, mert amikor ott forgattunk az egyetemen, ismerte a portást, a videók előtti animációt pedig Hátszegi Zsolt készítette.”

“A medveles http://bit.ly/1v3E062 , A viccmesélés 7 szabálya http://bit.ly/1hM8Ugt és a Teambuilding a tanyán http://bit.ly/1jmo8Eg jelenetek érhetők el eddig a csatornán, mert megkérdeztük a 146 ezres Facebook közösségünket, és ezeket mondták. De minden szombaton délután új vicces videóval bővül a lista” – mondta TSz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!