Újra Nagy EKE ’91 olajgyűjtés

Akt.:
Újra Nagy EKE ’91 olajgyűjtés
Kedves Nagyváradiak! Július 20-án újra olajgyűjtést szervezünk Nagyváradon. Ne öntsék a használt, égett étolajat a lefolyóba, ne dobják a kukába, mert ezzel saját vízkészletünket szennyezzük! Hűtsék le és öntsék valamilyen jól záró edénybe, vagy vissza a saját palackjába. Az EKE ’91 környezetkímélő módon szabadítja meg tőle önöket.

Július 20-án, szombaton, 10 és 15 óra között átvesszük önöktől az elhasznált étolajat. Ezúttal öt ideiglenes gyűjtőpontban várjuk önöket: a Szent-László tér és a Kossuth utca találkozási pontjában, az Eminescu szobor és a Sebes-Körös híd között; a Rogériuszi piaci villamosmegállóval szembeni parkolóban; a Lotus Market parkolójában; a Széles utcai (Decebal) piac mellett, a híd felőli oldalon, valamint a Grivitei utcán, a Vársánc piac felőli bejáratánál. Ez kísérleti jelleggel új helyszín lesz. Figyelem! Az Őssi piac előtt meghirdetett helyszínt sajnos fel kellett adjuk az érdeklődők hiánya miatt. Az akcióban résztvevők tombolajegyet kapnak ajándékba! A sorsolás eredményéről a sajtón keresztül és személyesen is értesítjük a nyerteseket. Tegyünk együtt a tisztább környezetért, védjük vizeink tisztaságát!0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .