Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.07.28. 10:23

Ifjúsági találkozó, főzőverseny Tiszabercelen

<p>Tiszabercel - A Tisza áradása miatt valamennyi programot a Tisza utcai sportpályán rendezi meg a tiszaberceli önkormányzat és a Tiszabercelért Egyesület.</p>

Az idén újra megrendezik Tiszabercelen a Rétközi Ifjúsági- és Sporttalálkozót augsztus 1-jén. A résztvevők megérkezése után 10.45 órától Éld túl! címmel akadályversenyt rendeznek. Lesz továbbá kézműves sátor, filmsátor, számítógépes sátor. Délután 17 órakor Jucus ad koncertet az Y2K táncosaival, 20 órától pedig az L. K. Beat Zenekar szórakoztatja a fiatalokat.

Augusztus 2-án a IX. Országos Felső-Tiszai Halászléfőző Fesztivált rendezik meg 10 órától. A főzőversennyel egy időben kulturális műsorokat láthatnak az érdeklődők, majd 22 órakor tűzijáték teszi még színesebbé az amúgy is színes programot. A Tisza áradása miatt valamennyi programot a Tisza utcai sportpályán rendezi meg az önkormányzat és a Tiszabercelért Egyesület.

- M. Magyar László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!