Dolj megye

2024.03.11. 10:30

Szénmonoxid-mérgezésben halt meg egy ikerpár

Illusztráció

Agerpres

Egy kilencéves ikerpárt találtak holtan hétfő reggel egy házban a Dolj megyei Desa községben. A rendőrség szerint a gyerekek szénmonoxid-mérgezést kaptak, a házban velük lévő 51 éves nagyanyjukat súlyos állapotban szállították kórházba.
A Dolj megyei katasztrófavédelmi felügyelőség szerint hétfő reggel jelentette egy betelefonáló az 112-es segélyhívó számon, hogy egy házban három személy (két gyerek és egy felnőtt) fekszik eszméleten állapotban. A helyszínre rövid időn belül kiszálló mentőcsapatok azonnal elkezdték az újraélesztést, de sajnos a két gyerek életét nem sikerült megmenteni. A felnőtt személyt kórházba szállították.
Rendőrségi források szerint az ikerpár az őket nevelő nagyanyjukkal lakott, miután az anyjuk egyéves korukban elhagyta őket, apjuk pedig külföldön dolgozik. A hatóságok folytatják a nyomozást a szerencsétlenség körülményeinek feltárására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában