Munkálatok

2024.03.20. 09:13

Pistol: Jól halad az A3-as autópályát az 1-es országúttal összekötő gyorsforgalmi út építése

Képernyőfotó

Agerpres

Jól halad a munka az észak-erdélyi (A3-as) autópályát az 1-es országúttal Tordatúr közelében összekötő gyorsforgalmi út építőtelepén - közölte kedd este a közúti infrastruktúrát kezelő országos társaság (CNAIR) vezérigazgatója.
Cristian Pistol Facebook-bejegyzése szerint a román-spanyol cégtársulás nagy erőkkel dolgozik, zajlik a földmunka, dolgoznak a hidakon és a közművezetékek áthelyezésén.
A Dimex 2000 Company Kft. - Obras Publicas y Regadios - OPR Asphalt - Autotehnorom - CON-A Operations Kft. cégtársulás 14,15 százalékban készült el a rábízott feladatokkal, a szerződés szerint 2025 elejére kell befejeznie az építést - írta a CNAIR igazgatója.
Az öt kilométeres gyorsforgalmi út kivitelezési szerződését tavaly júliusban írták alá. A cégtársulás 562,6 millió lejért (áfa nélkül) vállalta a munkálatok elvégzését, amire összesen 18 hónap áll a rendelkezésére.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában