Külügy

2023.10.09. 11:22

További 96 román állampolgárt szállítottak Izraelből Romániába

Illusztráció

Forrás: Facebook/Tarom

Agerpres

A TAROM légitársaság egyik gépével 96 román állampolgárt szállítottak hétfőn Izraelből Jordánián keresztül Romániába - tájékoztatott a román külügyminisztérium.
A minisztérium ismét felhívta az Izraelbe készülő román állampolgárok figyelmét, hogy halasszák el utazásukat, illetve figyeljék a külügy oldalán az országgal kapcsolatos utazási figyelmeztetéseket.
A jelenleg Izrael területén tartózkodó román állampolgárokat arra kérik, hogy lépjenek kapcsolatba Románia tel-avivi nagykövetségével, és küldjék el a telaviv@mae.ro email-címre személyazonosító adataikat és tartózkodási helyük koordinátáit. A tel-avivi román nagykövetséget a +972 54 5643279-es, a haifai főkonzulátus a +972 543 998 038-as számon lehet elérni.
A külügyi tárca a https://telaviv.mae.ro, consular-protection.ec.europa.eu és www.mae.ro honlapokat ajánlja az állampolgároknak tájékozódás céljából. Emlékeztet ugyanakkor, hogy a külföldre utazóknak az 'Egy SMS életet menthet!' tájékoztató kampány részeként rendelkezésükre áll az SMS-riasztási szolgáltatás is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában