Baleset

2023.10.04. 11:52

Iohannis részvétét fejezte ki a Velence közelében kedd este történt közúti balesetben meghalt áldozatok családjainak

Klaus Iohannis államelnök részvétét fejezi ki az Olaszországban, Velence közelében kedd este bekövetkezett közúti balesetben meghalt áldozatok családjainak, és mielőbbi felépülést kíván a sérülteknek.

Agerpres

'Mélyen elszomorít az olaszországi Mestrében történt szörnyű baleset. Őszinte részvétemet fejezem ki az áldozatok családjának, és mielőbbi felépülést kívánok a sérülteknek. Ezekben a nehéz időkben együtt vagyunk az érintettekkel' - írta szerdán a Twitterre az államfő.
Legalább 21 ember meghalt és mintegy 20 másik megsérült kedd este egy közúti balesetben a Velence melletti Mestre településen. Egy turistákat, köztük ukránokat, franciákat és németeket szállító busz lezuhant egy hídról és kigyulladt - közölték az északkelet-olaszországi város hatóságai az AFP szerint.
A román külügyminisztérium szóvivője, Radu Filip kedd este az AGERPRES-nek kijelentette, hogy az addigi információk szerint a balesetnek nincsenek romániai áldozatai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában