Magyarország

2008.07.25. 06:52

Szexüzletben jártunk!

<p>Nyíregyháza - A szeterotípiákat kíséreltük megdönteni, amikor elindultunk egy nyíregyházi üzletbe felderíteni, vajon a nők látogatják-e a sexshopokat? Meglepő eredményre jutottunk! <dia width="900" height="700" alt="Szexüzletben jártunk! 2008.07.24."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Szex_zletben_j_rtunk__2008_07_24_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Szexüzletben jártunk! 2008.07.24." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.cenzor/sex-shop-szex-nyiregyhaza.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Ajándéktárgyaktól a segédeszközökig. Ez az általános sorrend akkor, ha egy nő bemerészkedik egy sexboltba. A legtöbben csak tanácstalanul nézelődnek, kevés az, aki céltudatosan emeli le a polcról a kiszemelt kelléket. A kellemetlen helyzet elkerülése végett a hölgytársaim inkább a párjukat küldik be vásárolni, így ilyenkor csak annyit mondd a vevő: „Ajándékba lesz.”

Itt egy helyen megtalálhatunk mindent, de a legnagyobb sláger a kisebb méretű vibrátor, ezt keresik a legtöbben. Ugyanakkor a férfitársadalom nagy örömére a szexisebbnélszexisebb fehérneműből sincs hiány: vehetünk akár nővérke vagy macskanő szerelést is. A páros élvezet elérhetősége végett népszerű még a bolyhos bilincs és sextársasjáték is.

Szintén felkapottnak mondható a dvd vásárlási lehetőség, hiszen ha meguntuk a „műsort” visszahozhatjuk, és kicserélik egy másikra, ami korlátlan ideig maradhat.

Az extrém dolgok terén már nem csak a nők, de a férfiak sem olyan bátrak: a maszk és a korbács csak katalógusból, megrendelés útján szerezhető be.

Az üzlethelyiségben találtuk egy olyan részt, ahová nő eddig még nem merészkedett. A videókabint eddig csak férfiak használták, ahová a kiválasztott filmmel nyugodtan visszavonulhatnak és megtekinthetik azt.

Pradlik Anita eladó szerint javít a helyzeten, hogy a boltnak két bejárata van: meg lehet közelíteni egy fehérnemű üzleten keresztül is, így ez remek alibi lehet, ha kilépve az ajtón az idős szomszéd nénibe botlunk, és nem akarunk magyarázkodni.

Szubjektíven: Vibrátoros angyalok?

Lassan ideje megbarátkoznunk azzal a ténnyel, hogy a lányok is emberből vannak. Ugyanolyan bélműködések zajlanak le bennük, ugyanúgy izzad a lábuk, mint a többi halandónak. És bármilyen meglepő, az a hiedelem is megdőlni látszik, hogy a csajok kizárólag sminkelni járnak a mosdóba. Nincsenek ugyanis angyalkák, akik éjszakánként rózsás vödrökkel hordanák el azt, amit el kell hordani. Továbbá az a sztereotípia is megdőlni látszik, hogy szex-üzletekbe kizárólag férfiak járnak.
Az ilyen helyre betévedő lányok, hölgyek leggyakrabban tanácstalanul érkeznek, amolyan „shoppingos” jelleggel - bámészkodni. Aztán a pajzán ajándéktárgyakról áttéved a tekintetük a szexuális segédeszközök felé és ha nem figyelnek eléggé, azon kapják magukat, hogy odahaza egy műanyag hímtag dorombolása nyomja el az éppen aktuális szappanoperát. Természetesen ez szélsőséges példa, de kétségtelen, ha nem is olyan nagy számban, mint a férfiak, de a hölgyek is járnak sex-boltba. Sőt, egy elárusítótól azt is megtudtuk, hogy a férfiak többsége vibrátort vásárol – nyilván nem saját használatra.
A lányok ugyanis szégyenlősek, így párjukat küldik „beszerzőútra.” A választék bőséges, találhatunk egészen kicsi már-már kulcstartónak beillő „zümmögőt”, de az extrémebbeknek is szolgálnak vibrátorral - jedi-karddal megegyező színben és méretben.
Jól fogynak a szerepjátékokhoz elengedhetetlen bilincsek, korbácsok, de a különböző jelmezeket is veszik, mint a cukrot. Legjobban a szex-nővérke és a cicaruha fantázianévvel ellátott kosztüm fogy.
Jól látszik, hiába harsog a régi slágerben, hogy „a lányok, a lányok, a lányok angyalok” az életben másabb a helyzet. Ez azonban nem gond, elvégre nem egy zeneszámban élünk. Úgyhogy lányok, nyugodtan legyetek rosszak!

-M. István-

Kapcsolódó cikkek:

-nita-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!