Magyarország

2007.11.23. 12:48

Magyar gázoló Szlovákiában

<p>Két nőt ütött el autójával egy magyar állampolgárságú sofőr a szlovákiai Késmárk városban csütörtökön este. <IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/forum.png" width="13" border="0" /></p>

Az egyik, egy 17 éves lány közepesen súlyos fej- és végtagsérüléseket szenvedett, a másik pedig a lábán sérült meg könnyebben - értesült a Független Hírügynökség.

A nők egy helyi áruháznál haladtak át az úttesten, amikor a baleset történt, mindketten a késmárki kórházba kerültek. Az autó magyar állampolgárságú férfi sofőrje és felesége nem sérült meg.

Az eddigi vizsgálatok szerint a magyar sofőr okolható balesetért, ezért testi sértésért eljárás indult ellene. - mondta az eperjesi rendőrkapitányság szóvivője a Független Hírügynökségnek. A 37 éves nyékládházi férfit a szlovák rendőrség nem tartóztatta fel, a szóvivő szerint elképzelhető, hogy átadják ügyét Magyarországnak.

 

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!