ERDON Helyi hírek

2007.05.16. 13:50

Fotópályázatot hirdetnek

<p>A Magyar Emberi Jogok Alapítvány (HHRF) fotópályázatot hirdet a kilenc országban jelen lévő eMagyar pontok üzemeltetői és látogatói számára.</p>

A pályázatra 5–15 felvételből álló, az eMagyar pontnak otthont adó települést bemutató sorozattal lehet jelentkezni (az eMagyar pontok listája itt olvasható: www.emagyar.net/?p=epont). Az elbírálás során a következő díjak kerülnek kiosztásra: I. díj – digitális fényképezőgép; II. díj – 25.000 Ft értékű vásárlási utalvány; III. díj – 15.000 Ft értékű vásárlási utalvány. A beküldött pályamunkákra az eMagyar portálon (www.emagyar.net) szavazni lehet. A közönségszavazás nyertesének díja egy 15.000 Ft értékű könyvutalvány. A webre optimalizált, 600X800 képpont nagyságú színes fényképeket a jozsa@hhrf.org címre várják. Hagyományos technikával készült, beszkennelt fényképeket is elfogadnak. Egy pályázó több településről több fényképsorozatot is beküldhet június 1-ig. A pályázók hozzájárulnak a felvételek közléséhez az eMagyar portálon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!