Buli

2019.12.03. 11:25

Zenésztalálkozót szerveztek Patakyval a kör közepén

Fergetes hangulat uralkodott a VIII. Partiumi Zenésztalálkozón, melyet a nagyváradi Armonia Venue rendezvényházban szerveztek meg péntek este/éjjel. A mulatság sztárvendége Pataky Attila, az Edda frontembere volt.

Ciucur Losonczi Antonius

Az RMDSZ Bihar megyei szervezete és Szőcs Lőrincz primás által szervezett idei zenésztalálkozón hét együttes lépett fel, valamennyien a szórakoztató és minőségi élőzene képviselői. A Partium régió határait ezúttal kivételesen túllépve, a rendezvényen a csíkszeredai Jánosi Music Band, továbbá Bihar megye ismert és elismert együttesei arattak fergeteges sikert: a Sanzon együttes, a President együttes, a Happy End zenekar, a Kiss Music Band, a Vegas Band és az Elit Music Band. Zsúfolásig megtelt a táncparkett, a jelenlevők az esti 7 órás kezdéstől egészen a kora hajnali órákig ropták a táncot. A műsorvezető szerepet Herman Ferenc látta el, a megye minden magyarok lakta szegletéből érkezetteket pedig Cseke Attila szenátor, az RMDSZ Bihar megyei szervezetének elnöke és Szabó Ödön parlamenti képviselő, ügyvezető elnök köszöntötték.

A legnagyobb bulit kétségkívül Pataky Attila, az Edda frontembere csapta. Olyan jól ismert Edda-nótákkal, pörgösebb és lassúbb dalok készült, mint a Mi vagyunk a rock, a Háromszor, az Egyedül blues, az Ördögi kör vagy az Elhagyom a várost, illetve részletek csendültek fel az Éjjel érkezem és az Érzés című szerzeményekből is. Természetesen a Hűtlen és az Erdély felé sem maradhatott ki a repertoárból, ha már Nagyvárad volt a zenésztalálkozó helyszíne. A végén Pataky Attila nem csak szimbolikusan, hanem a valóságban is A kör közepén állt, közösen énekelve közönségével a jól ismert rockhimnuszt.

(Borítókép: Facebook/VII. Partiumi Zenésztalálkozó)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában