Labdarúgás

2023.08.22. 14:45

A CFR nyerte a városi rangadót

Forrás: CFR 1907 Cluj

Szakács Dávid

A Kolozsvári CFR hétfőn a városi rivális Universitatea otthonába látogatott a Szuperliga 6. fordulójában. A találkozót bombaformában kezdték a házigazdák, Stoica duplájával már a 38. percben kétgólos előnybe kerültek (2–0). A CFR csupán a félidő végén reagált a kapott gólokra, miután egy kiváló kontrát követően Otele talált a hálóba (2–1). A folytatásban a vendégek átvették az irányítást, Avonou, illetve Ajeti révén a 68. percben megfordították az állást (2–3). Negyedórával a vége előtt a hazaiak büntetőhöz jutottak, amit Nistor ellentmondást nem tűrően bevágott a kapu bal felső sarkába (3–3). A vasutasok öt perccel később újból megszerezték a vezetést, Betancor a 16-os vonaláról egy óriási gólt akasztott a fekete-fehérek kapujába (3–4). Több gól nem esett, a CFR ezzel feljött a pontvadászat negyedik helyére.
A nap másik összecsapásán a Sepsi hazai környezetben fogadta a Hermannstadt alakulatát. A meccs teljesen kiegyenlített volt, az OSK 1–1-es döntetlennel zárta a párharcot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában