Gyász

2024.03.25. 08:15

Gyászhírek, március 25.

Szomorúan, de szívünkben hívő, szeretetteljes reménységgel emlékezünk a tizenöt évvel ezelőtt elhunyt BOTTYÁN LUJZÁRA. Szeretettel gondol rá a család minden tagja, éppen úgy, mint sok őt tisztelő ismerőse. Él szívünkben a hívő remény, hogy „akár élünk, akár halunk, az Úréi vagyunk” (Róm. 14.8). Kegyelettel emlékező szerettei.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága feleségre, édesanyára, anyósra és nagymamára, SOÓS NELLIRE (SZÜL. KISS), aki tizennégy éve már, hogy eltávozott közülünk. Emlékét örökre megőrizzük. Bánatos férje, fia, menye és három unokája.

*

Míg élünk, Istennek élünk, s ha meghalunk, Istennek halunk meg. Tehát akár élünk, akár meghalunk, az Úréi vagyunk.” (Róma 14:8) MATEI MARCEL CONSTANTIN, PAL ALEXANDRU, BUZAȘ DOINA MARIA, SANDOR IOSIF, VODA ILEANA, GOGUȚ IOSIF, ZSURKA EMŐKE KATALIN, ONUȚAN RODICA, SZERÉNYI JÓZSEF, LEUCE ANA, TARPAI SÁNDOR, BOROS ERZSÉBET. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak! Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága jó feleségre, édesanyára és nagymamára, FEHÉR ERZSÉBETRE, aki ma 4 éve hagyott itt minket. „Csak egy szál virágot hozzatok síromra, Ennyit várok tőletek, És ha eljöttök, kicsordul könnyetek. Megálltok fejfámnál, olvassátok nevem, Lehet, hogy odalenn megdobban a szívem. Búcsúztam volna, de erőm nem engedett, Csak a szívem súgta, Isten veletek!” Nyugodj békében, drága feleségem! Bánatos férjed, gyermekeid és unokáid.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában