Tárlat

2024.03.27. 09:35

Fotókiállítás nyílik a váradi várban

Fotó: Szabó Géza

Csoportos kiállítás nyílik az Euro Foto Art Nemzetközi Egyesület tagjainak tavaly készült alkotásaiból március 28-án, csütörtökön 18 órakor a várban található Euro Foto Art Kiállítási Központban. Együttműködő paertnerek a Summit Agro Románia, valamint a Nagyvárad és a Régió Turizmusát Népszerűsítő Egyesület. Ez alkalomból 24 fotóművész 82 munkáját teszik közszemlére. Kiállítók: Ahmed Mohamed Hassan, Antal Eugen, Bánházi Gyöngyi, Berinde-Sora Mariana, Borbély Johanna-Eszter, Veaceslav Bruma, Paul Bock, Mirela Cacuci, Csíki János, Halász Eszter, Ioan Roxin, Indrieș Marius, Kocsis Csaba, Lázár Eszter-Emese, Lennert Géza, Sorin Markus, Morvay-Szabó Edina, Ovi D. Pop, Scubli Mariana, Stan Gelu, Gelu Stan, Valentina Stan, Szabó Géza és Üveges Emil.
A vernisszázson közreműködik Tóth István fotóművész, az Euro Foto Art Nemzetközi Egyesület alapító-elnöke és Thurzó Sándor József brácsaművész, a Sola Fide Közösségi és Kulturális Egyesület tagja. A képek ingyenesen megtekinthetőek lesznek a hétfői és a szerdai napokon 14-18 óra, illetve keddenként, csütörtökönként és péntekenként 10-14 óra között, egészen április 25-ig. Ugyanakkor posztolják ezeket az egyesület új honlapján, és vetítik majd a digitális kijelzővel rendelkező tömegközlekedési járműveken.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában