Job Expo

2024.03.26. 08:39

A Henri Coandă Posztliceális Iskola és a Sogefi Suspensions Eastern Europe is jelen lesz a Nagyvárad Job Expón

Álláslehetőségek azoknak, akik munkát keresnek, vagy szeretnének munkahelyet váltani. A Nagyvárad Job Expón 720 állásajánlattal várják az érdeklődőket.

BN-összeállítás

A Nagyvárad Job Expo állásbörze tavaszi kiadása április 5-én, pénteken 10 és 18 óra között lesz megtartva az Era Shopping Park rendezvénytermében (a Numero Uno üzlet mellett). A Sogefi Suspensions Eastern Europe és a nagyváradi Henri Coandă Posztliceális Iskola is jelen lesz számos állásajánlattal és képzéssel.

Sogefi Suspensions Eastern Europe

A társaság a Sogefi Group tagja, amely a legnagyobb autóipari gyártók partnere. A három fő gyártási területen (hűtőrendszerek, szűrők és felfüggesztések) szerzett több mint 40 éves tapasztalatával a Sogefi az eredeti alkatrészek világszinten vezető beszállítója.

„Termékeink minősége kiemelten fontos számunkra. Folyamatosan fektetünk be a technológiába és az alkalmazottak képzésébe, hogy lépést tarthassunk a trendekkel, és hogy az általunk gyártott termékek kiválóak legyenek” mondják a Sogefi vállalat képviselői.

A Sogefi Suspensions Eastern Europe vonzó és versenyképes bércsomagot, étkezési utalványokat és oktatók által nyújtott képzést kínál a jelentkezőknek. Aki felvételt nyer, annak lehetősége van arra, hogy egy nagy, összetartó és jól képzett csapat tagja legyen, és a legmodernebb berendezésekkel dolgozhasson.

A vállalat 14 álláslehetőséget kínál különböző területeken, amelyek betöltéséhez középfokú, műszaki vagy felsőfokú végzettség szükséges. A munkáltató 10 termelési operátort, egy gyártási programozót, egy karbantartó technikust és két villanyszerelőt keres.

 

Henri Coandă Posztliceális Iskola

A Nagyvárad Job Expóról nem hiányozhatnak a szakképzési kurzusok sem. Ezeket a több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező Henri Coandă posztliceális és középiskolák országos hálózata kínálja majd. Az alapítvány megalakulása óta, a zseniális Henri Coandă filozófiája által inspirálva felvállalta, hogy az emberi potenciál kiaknázása által hozzájáruljon az emberiség fejlődéséhez, és a következő célokat tűzte ki maga elé: az egyének oktatáshoz való hozzáférésének és folyamatos szakmai továbbképzésének biztosítása; országos szintű magánoktatási egységek, szakmai továbbképző központok létrehozása minden fokozaton; változó időtartamú szakmai továbbképzések (minősítés, fejlesztés, szakosodás, bevezetés) szervezése; a minőségi kultúra megteremtése és bevezetése az oktatás és a szakképzés területén; helyi, regionális, országos és európai szintű partnerségek, projektek, szerződések, együttműködések megvalósítása a humán erőforrás szakmai fejlesztése érdekében; kulturális, oktatási, vallási, sport-, humanitárius és emberbaráti kezdeményezések és tevékenységek ösztönzése és támogatása.

 

A Henri Coandă Alapítvány szakképző központjaiban, iskoláiban és középiskoláiban folyó oktatás minősége, külső értékelések alapján, az Oktatási Minisztérium és a Munkaügyi Minisztérium engedélyeinek és akkreditációinak megszerzéséhez vezetett. A konkrét eredmények a diplomás végzősök 90% feletti arányban való munkaerő-piaci beilleszkedésében számszerűsíthetők.

A Henri Coandă szakképzési központ több mint húszféle képzési kínálattal jelentkezik az állásbörze tavaszi kiadásán: szakács, cukrász, kozmetikus, szakoktató, szakmai készségek kiértékelője, szakmai programok és beszállítók kiértékelője, villanyszerelő kisfeszültségű munkavégzésre, borbély–fodrász–manikűrös–pedikűrös, oktató, ápoló, képzési szakember, műszaki-egészségügyi berendezés- és gázvezeték-szerelő, higiéniai alapfogalmak elsajátítása, kereskedelmi dolgozó, géplakatos, projektmenedzser, masszőr, adatbeviteli, -érvényesítési és -feldolgozási operátor, felszolgáló, PB-gáztartály-töltő és humánerőforrás-referens.

 

A Nagyvárad Job Expo szervezője a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, valamint az Erdon.ro, Bihon.ro hírportálok kiadója, az Inform Media Press Kft. Az állásbörze résztvevői az újságokban, a közösségi oldalakon és az Inform Media által működtetett weboldalakon keresztül a médiában is megjelenhetnek.

Eddig a következő munkáltatók jelentették be részvételüket: Golde Oradea, FinProm, Hella Technical Center Oradea, Madrugada, Prohuman, Vernicolor, Comau, Marvicon, Faist Mekatronic, Sogefi Suspensions Eastern Europe, a nagyváradi Henri Coandă Posztliceális Iskola, ATP Motors, STIHL, Limtex, Plexus Services Ro, De’Longhi, SIPAL 3D Technology, Turism Felix, H.Essers, Cemacon, H&T NPE East Europe, APD Group és az Adecco humánerőforrás-közvetítő.

A Nagyvárad Job Expo állásbörzére jelentkezni kívánó munkáltatók további információkat találnak a következő elérhetőségeken: a 0728-116-455-ös telefonszámon vagy az andrada.buhas@informmedia.ro e-mail címen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában