Foglalkozások

2024.02.19. 16:11

Továbbképzőt szerveztek hitoktatóknak

BN-összeállítás

Szakmai továbbképzőt szervezett február 16-17-én hitoktatóknak és egyházi iskolában tanító pedagógusoknak a Nagyváradi Római Katolikus Püspökség, partnerségben a Romániai Magyar Pedagógusok Szövetségének Partiumi Oktatási és Módszertani Központjával az Ad Lucem Zarándokházában. Az érdeklődőket Benedek Ramóna főszervező, a Szent László Római Katolikus Teológiai Líceum hitoktatója köszöntötte. Az előadó Nagy Enikő M. Kriszta mallersdorfi ferences nővér volt, aki többek között alkotó-fejlesztő és meseterápiás foglalkozásokat tartott, melyen 35 pedagógus, lelkipásztor vett részt Bihar, Kolozs, Kovászna, Hargita és Szatmár megyékből.

„Az alkotó-fejlesztő meseterápiás foglalkozások célja egy olyan közösségi tér létrehozása, amelyben a mesék segítségével fontos felismerésekhez juthatunk, élethelyzeteinket megpróbáljuk a mese szemszögéből vizsgálni, feltérképezzük saját erősségeinket, vágyainkat, lehetőségeinket” – hangzott el az együttléten.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában