Gyász

2024.02.14. 08:02

Gyászhírek, február 14.

Megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, nagymama, tanárnő, SZURDÁS MÁRIA 2023. december 29-én 75 éves korában, hősiesen viselt, súlyos betegség után csendesen elhunyt. Temetése 2024. február 17-én, szombaton 12 órakor lesz a Steinberger kápolnából. A gyászoló család.

*

Halálának első évfordulóján tisztelettel és kegyelettel emlékezünk a szeretett sógorra és keresztapára, KISS MOLNÁR JÁNOSRA. Csendes, jóságos lényét emlékeinkben mindig megőrizzük. Sógornője, Margitka, keresztgyermekei, András és Edina családjaikkal.

*

„Hosszú útra ment, mindenkitől távol,/ A földön többé már soha nem találod./ Fájó a csend, de érteni kell szavát,/ Hunyd be a szemed és szíveddel láss,/ Megtalálod a csendben, csak gondolj reá.” Fájó szívvel, könnyes szemmel emlékezem szeretett férjemre, KISS MOLNÁR JÁNOSRA, aki egy éve adta vissza lelkét Teremtőjének, mély fájdalmat hagyva a szívemben. Nyugodj békében, drága lélek! Feleséged, Marika.

*

„Az én Uram letörli a könnyet minden arcról.” Szívünkben szeretettel emlékezünk a férjre, apára, nagyapára, ID. SZABÓ KÁROLYRA halálának 13. évfordulóján. Pihenése legyen csendes! Családja.

*

Olyan seb ez, mely nem gyógyul be,/ Olyan bánat, melyet nem ért,/ Csak az, aki átélte már! Bánatos szívvel emlékezünk drága halottunkra, IFJ. BARABÁS JÁNOSRA halálának 7. évfordulóján. Sohasem halványul szívünkben emléked, sohasem szűnik meg lelkünk gyásza érted! Soha nem feledünk! Fiad, feleséged, drága szüleid.

*

Fájdalomtól megtört szívvel emlékezünk a szerető feleségre, édesanyára, nagymamára, menyre, anyósra, testvérre,

MÓRA ENIKŐRE, aki egy éve hagyott itt bennünket. „Elmentél azoktól, akiket szerettél,/ Itt hagytál mindent, amiért küzdöttél./ Virágzó temetőben pihen a szív csendesen,/ Tőlünk messze vitted, Istenem!/ Szomorú az út, mely sírodhoz vezet,/ Isten őrködjön pihenésed felett!” Emlékét őrzi szerető férje és családja, a jó barátok, szomszédok.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett édesanyára, anyósra, nagymamára, BÓDIS ILDIKÓRA halálának tizenhatodik évfordulóján. Emlékét örökké őrizni fogjuk. Bánatos családja.

*

„Ha meghaltunk Krisztussal,/ hisszük, hogy vele együtt élünk is.” (Róm. 6,8) Szomorú szívvel, de Isten akaratában megnyugodva tudatjuk, hogy a szeretett testvér, sógornő, nagynéni, unokatestvér, rokon, barát, DALLOS ÁGNES életének 77. évében, 2024. február 2-án csendesen elhunyt. Utolsó útjára február 17-én, szombaton 13 órakor kísérjük a biharpüspöki temető ravatalozójából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! A gyászoló család.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában