Helyi közélet

2024.01.28. 14:10

Új bentlakásos helyek az egyetemi hallgatóknak

Megnyitották a Nagyváradi Állami Egyetem Făgărașului utcai C4-es bentlakásának B épületét is, így a következő időszakban 150 hallgató költözhet be az új szobákba.

Forrás: Forrás: Nagyváradi Állami Egyetem

BN-összeállítás

A háromágyas, saját fürdőszobás, hűtőszekrénnyel, ruhásszekrényekkel és három íróasztallal ellátott szobákba azok a fiatalok költözhetnek, akiknek az őszi elosztáskor nem jutott hely a bentlakásokban. Az érintett diákok február 12-ig nyújthatják be kérvényeiket a kari titkárságokon (ahol tanulnak).

 

Constantin Bungău, az egyetem rektora elmondta, hogy az új bérlők a 2023/2024-es tanév második félévének első napjától költözhetnek be a számukra kijelölt szobákba. Hozzátette, hogy az elkövetkező időszakban az egész épület homlokzatát felújítják. A C4-es bentlakásban a szállás díja havi 280 lej az ingyenes helyekre bejutott diákoknak és havi 400 lej azoknak, akik tandíjat fizetnek. Azok a diákok, akiknek szülei tanárok vagy kisegítő tanárok, havi 230 lejt kell fizessenek. A helyek elosztásának ügymenete elérhető az egyetem honlapján (www.uoradea.ro).

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában