Támogatott tartalom

2024.01.18. 08:02

Az égig érő paszuly visszahozza a mesék varázsát a nagyváradi Era Parkba

Fotó: Nagy Noemi

A nagyváradi Era Park új eseményekkel indítja az évet kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Január 21-én az Aradi út 62. szám alatti kereskedelmi központ egy izgalmas, új színházi előadásnak ad otthont az egész család számára.
Az égig érő paszuly 11 órától kezdődik a rendezvényteremben. Ez a jól ismert Joseph Jacobs-mese adaptációja, amelyet a nagyváradi Trendart – Comoara cu povești társulat ad elő.
A darab szórakoztató és vicces történetek kombinációja, amely a naiv és pajkos fiú, Jack kalandjait helyezi előtérbe, aki a vásárba megy, hogy eladja Milkyt, a tehenet, ám nem pénzzel, hanem négy varázsbabszemmel tér haza. Bizonyos lévén abban, hogy ezek óriási ültetvénnyé nőnek, Jack belevág egy varázslatokkal teli kalandba. Egy új birodalomban a főhős felfedez egy aranytojásokat tojó tyúkot, egy éneklő szakállas törpét és egy beszélő hárfát.
Az égig érő paszuly nem csupán egy színdarab, hanem egy tanulságos utazás a mesék világába, amely emlékeztet bennünket arra, hogy milyen fontos a kreativitás, az álmodozás és a remény ereje.
A szereposztás a következő: Nora Tiu, Daniel Teszler, Georgiana Cora Jecu és Eric Christian Aron. Rendező: Nora Tiu és Marius Aron, szöveg: Csűri Emese. A technikai koordinátor Eric Christian Aron, a díszlet, a jelmezek és a bábok Csűri Emese munkái.
A belépés mindenkinek ingyenes. Fedezzünk fel hát együtt új kalandokat!

CH22167

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában