Kék hírek

2024.05.07. 12:10

Rendőrségi hírek Bihar megyéből

Illusztráció

Jogosítvány nélkül. Szalárdon fogott el a rendőrség május 2-án, este 23.05 órakor egy 17 éves helyi kiskorú fiút, aki jogosítvány nélkül vezetett egy robogót. Május 3-án, délután 16.35 órakor Váradalpáron (Alparea) egy 28 éves biharszentteleki (Sântelec) férfit értek tetten, amint jogosítvány nélkül vezetett egy személyautót. Május 6-án Nagyváradon egy 38 éves helyi férfit fogtak el, aki egy kisteherautót vezetett jogosítvány nélkül, a járművezetői engedélyét előzőleg felfüggesztették. Eljárás indult ellenük. 

Szabálytalanul. A rendőrség elfogott május 4-én, este 21.30 órakor Monospetriben (Petreu) egy 25 éves helyi férfit, aki egy olyan személyautót vezetett, mely nincs forgalomba íratva. Eljárás indult az ügyben.

Őrizet. A rendőrség május 1-jén elrendelte egy 56 éves nagyváradi férfi 24 órás őrizetbe vételét ittas járművezetés miatt. A férfit április 30-án, este 22.15 órakor fogták el Nagyváradon, a légalkoholszintje 1,04 mg/l volt. Az ügyben vizsgálat zajlik.

Letartóztatták. A rendőrség letartóztatott április 30-án egy 65 éves váradszentmártoni férfit, akit a nagyváradi bíróság másfél év letöltendő börtönbüntetésre ítélt ittas járművezetés miatt. A férfi a váradi börtönben tölti le a büntetését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!