Támogatott tartalom

2023.11.07. 08:18

GNC a Lotus Centerben – a prémium táplálékkiegészítők világa!

A GNC, a wellness iparág ikonikus neve, több mint 85 éves tapasztalattal a táplálékkiegészítői ágazatban, nemrég nyitotta meg első üzletét Nagyváradon, a Lotus Centerben.

Minden korosztálynak és igénynek megfelelő termékek

Az immunitást támogató étrend-kiegészítőktől, a csontok és ízületek egészségéhez nélkülözhetetlen vitaminoktól a fogyókúra sikerét vagy a sportteljesítményt javító termékekig a GNC teljes és változatos áruskálát kínál minden korosztály számára. A gondosan kiválasztott termékek a legmagasabb minőségi és biztonsági kritériumoknak is megfelelnek.

Tapasztalat és személyre szabott tanácsadás

A GNC szakértői felelősek a táplálékkiegészítők terén végzett kutatásáért és az összes szervezet felülvizsgálatáért világszerte, a legjobb minőségű étrend-kiegészítők fejlesztését és azok hitelességét támogatva.

Többéves tapasztalattal, az orvosi kutatások és a táplálékkiegészítők legújabb vívmányainak alapos ismeretével, a testület értékes betekintést nyújt az innovatív termékek márkáinak támogatásába.

Az ügyfél céljától függően a speciális egészségügyi és táplálkozási tanácsadó csapat készen áll arra, hogy személyre szabott tanácsokat adjon, és megtalálja az egyén szükségleteinek megfelelő legjobb megoldást.

Különleges ajánlat Black Friday alkalmából

A november 10–12-i hétvégén a GNC akcióval készült mindazoknak, akik átlépik a küszöbét: 25% kedvezmény minden teljes árú termékre, a készlet erejéig.

A termékekkel kapcsolatos további részletekért és információkért, vagy speciális tanácsadásért látogassa meg a Lotus Center üzletét, amely a MyGeisha és az Astop Asigurări között található.

 

Fizetett hirdetés!

CH 20657

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában