Motivációs előadás

2023.10.05. 08:23

MCC-előadás: Félni vagy élni?

A Mathias Corvinus Collegium (MCC) és a Romániai Magyar Vállalkozásokért Egyesület (ROVE) egy izgalmas, határokat feszegető, interaktív motivációs előadásra vár minden kedves érdeklődőt október 11-én, szerdán 17 órára MCC Nagyváradi Képzési Központjába (Körös /Tudor Vladimirescu utca 6. szám). Mi határozza meg a döntéseinket határhelyzetekben? Mi az, ami erőt adhat, vagy éppen lehúzhat? Hogyan lehet megbirkózni a nehézségekkel, és hogyan lehet ebből olyan energiákat nyerni, amely aztán önmagunkon kívül mást is épít? Nagy Zsolt fordulatos szakmai pályáját ifjúsági és politikai vezetőként, valamint közösségi menedzserként, miniszterként és vállalkozóként is az határozta és határozza meg, hogy mindig jobb körülményeket teremtsen környezetében. Örökös megújító szándéka számos közösséget motivált és motivál a jelenben is, hiszen megoldásai nem távoliak és elméletiek, hanem őszinték, és mindenki számára kínálnak azonosulási pontokat. Az üzletember jelenleg az Euroatlantic romániai leányvállalatának alapítója és társtulajdonosa, valamint saját tanácsadó cégeit vezeti befektetési tanácsadás, nemzetközi terjeszkedések, zöldenergia-projektek, ingatlanfejlesztés területén. A múltban neves vállalatokat irányított, 2004 és 2007 között Románia informatikai és távközlési minisztere volt, és számos úttörő projekt kezdeményezője, mint a Cre@tive Romania, amely két év alatt megduplázta a romániai IT-ipar forgalmát, vagy a kormányzati fizetőablak (ghiseul.ro). Küldetése, hogy minél több ember együttműködését ösztönözze és támogassa, ezért vállalta el a Külhoni Mentorprogram Kárpát-medencei kulcsmentori szerepét is. 

Az interaktív motivációs beszélgetés a túlélésről, a válsághelyzetek kezeléséről, az új kihívások felvállalásáról szól. Mindezek közös motívuma az értékek nyílt vállalása, következetes megtartása a nehéz helyzetekben is, mint például egy ártatlanul bebörtönzött 2 év, 8 hónap, 8 napos időszakban.
A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzőleg regisztrálni kell az esemény Facebook-oldalán megtalálható linken.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában