Felújítás

2023.08.02. 16:00

Leaszfaltozzák a Boda Oszkár utcát

Forrás: PMO

Erdon-összeállítás

Új útburkolatot kap a nagyváradi Boda Oszkár utca a Grigorescu lakónegyedben. A polgármesteri hivatal közleménye arról tájékoztat, hogy a munkálatok idén tavasszal kezdődtek, és hamarosan befejeződnek. A 255 méter hosszú, hat méter széles utcán először a csapadékelvezető rendszert építették ki, majd az alapozás következett. Az utca mindkét oldalán járda lesz, a közutat úgy alakították ki, hogy a csapadék a vízelnyelőkbe folyjon. A kialakított zöldövezet területe ezen az utcán 265 négyzetméter. A napokban öntötték le az utolsó aszfaltréteget, most már csak a közúti útburkolati jeleket kell felfesteni és a jelzőtáblákat kihelyezni.

Forrás:  PMO

A munkálat értéke 650.263 lej áfa nélkül, a kivitelező a Global Industrial cég. A hivatal közelménye emlékeztet arra, hogy a Grigorescu lakónegyedben az idei év végéig befejezik a Vasile Stroescu, a Corneliu Zdrehuș, a Jurcsák Tibor, a Jean Săndulescu, a Mircea Zaciu, a Fábián Imre, a Dumitru Chirilă, a Iosif Pervain, az Alexandru Pele és a Mihail G. Samarineanu utcák felújítását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában