Gyűjtés

2023.07.10. 15:18

Gyűjtést szerveznek az elhunyt fiatal családjának

Forrás: Facebook/Povești scrise de cai

Gyűjtést szerveznek annak a 23 éves mezőszakadáti férfi családjának, aki péntekről szombatra virradó éjszaka tragikus körülmények között vesztette életét. Paul Coste hitelt vett fel a traktor és a bálázó megvásárlására, mely gépezet végül a vesztét okozta. Ahogy arról korábban írtunk, a fiatal Mezőszakadát határában halt meg, amikor feltehetőleg egy meghibásodást akart kijavítani a bálázón, de a gépezet alá szorult, ami a traktorral együtt kigyulladt. A helyszínre kiérkezett tűzoltók 10 perc alatt eloltották a lángokat, de a fiatal életét már nem tudták megmenteni. 
A lovasoktatóként tevékenykedő fiatal kollégái gyűjtést szerveznek a gyászoló család megsegítésére. A Povești scrise de cai szabadidős központ Facebook-oldalán vasárnap közzétett bejegyzés szerint aznap minden szolgáltatás ingyenes volt a központban, azzal a kéréssel, hogy adományozzanak a fiatal családjának. A kollégái elmondása szerint Paul Coste hitelt vett fel a traktor és a bálázó megvásárlása érdekében, hogy ezzel segítse mezőgazdasággal foglalkozó családját. Akik adományozni szeretnének, továbbra is megtehetik a Magda Raul Norbert nevére nyitott, lej alapú bankszámlaszámon:  RO61BTRLRONCRT0380615501.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában