Fesztivál

2023.05.04. 11:57

Ismét megszervezik a Street Food fesztivált Váradon

Fotó: VAKARCS LORAND BELA

Ezen a hétvégén szervezik meg a már hagyományosnak számító Street Food fesztivált a nagyváradi várban, ezúttal Együtt jobb szlogennel. A május 4–7. között zajló rendezvényen finom ételek, élő zene és lemezlovasok várják a kulináris élvezet iránt érdeklődőket. Ezúttal sem feledkeznek meg a gyermekekről, őket is különböző szórakoztató tevékenységekkel várják. A fesztivál ráadásul állatbarát, így a várba látogatók magukkal vihetik kisállataikat is a rendezvényre. 

A vendégek olyan különlegességeket kóstolhatnak meg, mint a mexikói taco, a thai tészta vagy az indiai curry. A speciális étrenden élők sem maradnak éhen, hiszen lesznek vegetáriánus, vegán és gluténmentes ételek is. A fesztiválon nem csak az ételek, hanem a jó zene is fontos szerepet fog betölteni, a szervezők ezúttal új neveket hívtak meg: május 5-én 20 órától Timothy Kross, 21:30 órától pedig Jean Gavril lép színpadra; május 6-án, szombaton 19:30 órától Six Martini és 21órától Bosquito szórakoztatja a közönséget; május 7-én, vasárnap 20 órától Timothy Kross, 21 órától pedig Mihail fog énekelni. 

A Jobb együtt téma az egység erejét ünnepli, és a fesztivál szervezői arra törekedtek, hogy ez a rendezvény minden aspektusában tükröződjön. „Hiszünk abban, hogy az ételek képesek összehozni az embereket, és ez a fesztivál tökéletes lehetőséget nyújt mindenkinek, hogy eljöjjenek és élvezzék a finom ételeket, miközben minőségi időt töltenek szeretteikkel” – olvasható a szervezők által kiadott közleményben. A rendezvényt a Visit Oradea és a Nagyváradi Polgármesteri Hivatal közösen szervezi, további információk a fesztiválról az esemény Facebbok  és Instagram oldalán találhatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában