Parkolók

2023.02.09. 16:40

Folytatják a garázsok felszámolását

A továbbiakban is folytatják a nagyváradi tömbházak közötti garázsok ledózerolását, hogy ezek helyére új parkolóhelyeket alakítsanak ki – tudatja közleményében a váradi polgármesteri hivatal. Ezúttal 53 garázst fognak felszámolni. Ennek megfelelően már értesítették a Fagului (10 garázs), Slatinei (3), Bernard Shaw (5), Széles/Menumorut (3), Pitagora (7), Ritoók Zsigmond/George Enescu (12), Gheorghe Costaforu (13) utcai garázsok tulajdonosait, hogy ürítsék ki a helyiségeket egészen március 10-ig, ugyanis ezt követően ledózerolják az ott lévő építményeket. 
A következő időszakban a tömbházak között egyéb tevékenységekkel is fel fogják szabadítani a területeket, hogy még több lakóhelyi parkolót tudjanak kialakítani a város különböző területein, és sorra kerül majd a többi, még le nem bontott garázs is. A bontás és a romok eltakarításának költségeit az önkormányzat állja. Ezúton is kérik a garázstulajdonosokat, hogy tegyenek eleget az önkormányzat felhívásának.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában