Zenés mesejáték

2023.02.13. 07:44

A kis hableány című mesejátékot nézhetik meg kicsik és nagyok Bihar megye több településén

Az Ovisuli Egyesület és a Napraforgó Alkotótáborok szervezői meghívására február 24-én és 25-én Nagyváradra, Székelyhídra, Margittára és Érmihályfalvára érkezik A kis hableány című zenés mesejáték a Pesti Művész Színház gyermekszínháza (Fogi Színház) előadásában. Az időpontok a jövetkezők: Székelyhídon február 24-én, pénteken 11 órától a Szabó Ódzsa Városi Színházban, jegyeket elővételben (25 lej/ fő, 1 éves kor alatt ingyenes) február 13-tól, munkanapokon 10 és 14 óra között lehet igényelni a Szabó Ódzsa Városi Színház jegypénztárában; Nagyváradon február 24-én, 18 órától a PKE dísztermében (Primăriei/Teleki utca 27. szám), jegyeket elővételben február 13-tól, munkanapokon 9 és 16 óra között lehet igényelni a Méhecske Műhelyben (Moscovei utca 14. szám), Herman Noéminél (0726-211-363); Margittán február 25-én, szombaton 11 órától a Margittai Művelődési Házban, jegyeket elővételben február 13-tól lehet igényelni a margittai RMDSZ-székházban munkanapokon 8–16 óra között; Érmihályfalván február 25-én, szombaton 17 órától a Gizella Művelődési Központban, jegyeket elővételben február 13-tól, hétfőtől csütörtökig 10 és 16 óra valamint pénteken 10 és 14 óra között lehet igényelni a Gizella Művelődési Központ jegypénztárában.

Andersen gyönyörű történetét biztosan sokan ismerik már filmekből, de a víz alatti világot, valamint Ariel és a herceg történetét talán most láthatják először zenés színpadon. Az előadás zenéjét szerezte: Harmath Imre. Versszöveg: Lénárt László. Jelmez: Várady Zsóka. Átdolgozta: Fogarassy Bernadett. Rendező: Nádházy Péter. Szervezők: Ovisuli Egyesület, Napraforgó Alkotótáborok, Bihar megyei RMDSZ Nőszervezete.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában