Programajánló

2022.05.19. 21:17

Street Food Fesztivál a várban

Fotó: Alexandru Nițescu

Fotó:

Május 19–22. között rendezik meg a váradi várban a Street Food Fesztivált, melyen a finom ételek mellett élő zene és több újdonság is várja majd az oda látogatókat. A fesztivál mind a négy napon déli tizenkettőkor kezdődik és este tizenegy óráig tart. Újdonság, hogy lesznek kóstolók, azaz az ételkocsikon kihelyezett kis adagokat kóstolhatnak majd az érdeklődők, és az is újdonság, hogy a résztvevők a TAZZ applikáció segítségével megrendelhetik majd a kívánt ételt, és amikor az elkészül, az applikáció értesítést küld, így az ételt rendelőnek nem kell sorban állnia és nem kell kivárnia a helyszínen, amíg elkészül az étele. 

A szervezők ételtúrával is készülnek: 79 lej fejében három sós és egy édes ételt valamint egy frissítőt lehet fogyasztani, miközben szakemberek mutatják majd be a street food történetét. További információk a www.streetfoodfestival.ro honlapon. Az esemény szervezője a Why Not Us Ügynökség, társszervező a Nagyvárad és a Régió Turizmusát Népszerűsítő Ügynökség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában