Sajtókupa

2022.03.24. 18:10

Lövészeti verseny a rendőrség napján

Fotók: Alexandru Nițescu

Fotó:

BN-összeállítás

 

Immár hagyománnyá vált, hogy a román rendőrség napján a Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság pisztolylövészeti versenyt szervez a helyi sajtósok számára. A koronavírus-járvány miatt sajnos volt kimaradás, azonban idén ismét megszervezték a versenyt a Dinamo céllövöldében, március 24-én délelőtt.

Rövid köszöntő után bemutatták a pisztolyok használatát, majd mindenki gyakorolhatott kicsit, és kezdődött is a verseny. Előnnyel indultak azok, akik már többször részt vettek a román rendőrség napja alkalmából szervezett sajtókupán, de mindenki jól teljesített.

A versenyen lapunk munkatársa, Törő Enikő is részt vett, aki első alkalommal indult a sajtókupáért. Bár kupával nem, de izgalmas élménnyel gazdagodott. Az első helyezést Ramona Pașcu (bihorjust.ro), a másodikat Laura Gal (ebihoreanul.ro), a harmadikat pedig Adrian Fora (alesdonline.ro) érte el. A részvételi okleveleket és a kupákat Alin Haniș rendőrfőnök nyújtotta át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában