Figyelem!

2021.12.15. 07:45

Szünetel Váradszőllősön a melegvíz-szolgáltatás

Illusztráció

FRISSÍTÉS!

A szolgáltató egy újabb, csütörtök reggeli tájékoztatása szerint a hibát sikerült elhárítani, a szolgáltatás 6.30 órára mindenhol helyreállt.

KORÁBBAN ÍRTUK:

A javítási munkálatok komplexitása miatt három hőközpont esetében a csütörtöki nap folyamán sem lesz fűtés és meleg víz Váradszőllősön (Nufărul). Mint lentebb is olvashatnak róla, a korlátozást eredetileg csak december 15-re tervezték, de három hőközpont esetében ezt kitolták december 16-án este 23.30 óráig. A Nagyváradi Hőszolgáltató Vállalat közleménye szerint ezek a következők: 863., 868. és 878. Érintettek a Constantin Nottara, Constantin Noica, Nufărului, Leonardo da Vinci, Lanului, Ciheiului, Ialomiței, Liszt Ferenc, Grigore Moisil, Romulus Guga utcákon lakó, saját hőközponttal rendelkező fogyasztók is. 

*

Javítási munkálatok miatt december 15-én szünetel a melegvíz-szolgáltatás és a fűtés Váradszőllősön (Nufărul) – áll a Nagyváradi Hőszolgáltató Vállalat közleményében. Szerda hajnalban 4 óra 30 perctől szünetel a szolgáltatás a 863., 868., 871., 872., 875. és 878. számú hőközpontok által ellátott fogyasztók számára. Érintettek a Jules Verne, Constantin Nottara, Constantin Noica, Nufărului, Leonardo da Vinci, Lanului, Ciheiului, Ialomiţei és Liszt Ferenc utcákon lakó, saját hőközponttal rendelkező fogyasztók is. A szolgáltatást várhatóan 23 óra 30 percig visszaadják.További információk igényelhetők az ingyenesen hívható 0 800 070 800 zöldszámon, vagy a hőszolgáltató vállalat honlapján (www.termoficareoradea.ro) elérhető TermoAlert alkalmazáson keresztül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában