Gyász

2024.03.19. 08:08

Gyászhírek, március 19.

Forrás: Illusztráció

Fájdalomtól megtört szívvel búcsúzunk a szeretett nővértől és sógornőtől, GYŐRFI SAROLTÁTÓL. Emléke legyen áldott! Öccse, Govrik Sándor és családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett testvérre és nagybácsira, BÁTORI FERENCZRE (Bihar), aki 11 éve örökre itt hagyott bennünket. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! A gyászoló család

*

Örökké tartó szeretettel és tisztelettel emlékezünk a legdrágább édesanyára, anyósra, nagymamára és dédire, SZELEZSÁN ZSUZSANNÁRA (Gyanta) halálának 5. évfordulóján. „Ülj le egy percre, s gyújts egy gyertyát, gondolj most arra, ki fentről vigyáz rád.” Soha el nem feledő gyermekeid, vejed, menyeid, unokáid és két dédunokád.

*

Fájó szívvel emlékezünk a legdrágább feleségre, édesanyára, nagymamára, LOKODI EMMÁRA halálának 6. évfordulóján. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Akik őt nagyon szerették: férje, gyerekei, unokái.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a legdrágább édesapa, testvér, nagybácsi, FERENCZI IMRE (Püspöki, Nagyvárad) 73 éves korában hirtelen elhunyt. Nyugodjon békében! Gyászolják gyermekei, Csongor, Róbert és Tímea, testvéröccse, Gábor, unokaöccsei, Gábor, Attila és Nikolett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!