Facebook

2024.03.31. 17:14

Mága Zoltán visszakapta, amit a hackerek elvettek tőle

Hosszú hónapok küzdelem után végre visszakapta Facebook-oldalát a hegedűművész.

MW

Mága Zoltán hegedűművész 15. jubileumi újévi koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2023. január 1-jén

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Tamás

A világszerte ismert hegedűművésztől ellopták nagyjából egymillió követővel bíró Facebook-oldalát, valamint céges bankkártyájáról is leemelték az összes pénzt. Mindez még nyáron történt: Mága Zoltán most végre jó hírekkel jelentkezett az üggyel kapcsolatban – írja a Magyar Nemzet.

A hackerek a YouTube-csatornáját is megtámadták, ám azt pár nap alatt sikerült visszaszereznie. A Facebook esetében viszont végül a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda kiberbűnözés elleni főosztályához kellett fordulnia.

Hálásan köszönöm a Nemzeti Nyomozó Iroda áldozatos munkáját – ők segítettek az ügy felgöngyölítésében!

– emelte ki, majd így folytatta – „Legfőbbképpen pedig nektek köszönöm, hogy kitartottatok mellettem! Nagyon boldog vagyok, hogy újra találkozhatunk – még ha virtuálisan is – és közvetlenül is el tudjuk ismét érni egymást.”

Facebook-bejegyzése végén kiemelte: a következő napokban frissíti az oldalát, hogy bepótolja az elmúlt nyolc hónap történéseit, valamint beszámoljon a közelgő eseményekről.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában