Rendőrség: Raffael Sándor szúrta szíven Cozmát

<p>A rendőrség megállapítása szerint a sárbogárdi Raffael Sándor szúrta szíven Marian Cozmát 2009. február 8-án hajnalban a veszprémi Patrióta lokál előtt.</p>

Szakértői vélemények, tanúvallomások és egyéb bizonyítékok támasztják alá, hogy Raffael Sándor szúrta szíven a sportolót, ám az előtt a lokálban már vesén szúrta a román kézilabdázót – mondta a nyomozás befejezését bejelentve Pogány Péter, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályának vezetője csütörtökön sajtótájékoztatón Veszprémben. A nyomozást vezető alezredes közölte: Ivan Pesicet, a horvát válogatott és az MKB Veszprém kézilabdázóját a lokál előtt Németh Győző budapesti lakos szúrta vesén, ő rúgta fejbe a Cozma segítségére siető Zarkó Sesumot is, a szerb válogatott és a veszprémi csapat kézilabdázóját. Pogány Péter tájékoztatása szerint Raffael Sándort, Németh Győzőt, valamint az enyingi Sztojka Ivánt – aki szintén részt vett a Marian Cozma elleni támadásban – társtettesként elkövetett emberölés, továbbá életveszélyt, illetve maradandó fogyatékosságot okozó testi sértés bűntettével gyanúsítják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!