ERDON Országos hírek

2017.06.11. 23:15

Vasilescu a kormányátalakításról: bármi megtörténhet, valószínűleg szerdán dönt a Végrehajtó Bizottság

Bármi megtörténhet a kormányátalakítással kapcsolatban, erről valószínűleg szerdán dönt a PSD Országos Végrehajtó Bizottsága - jelentette ki Lia Olguţa Vasilescu munkaügyi miniszter az Antena 3 vasárnap esti műsorában.

Bármi megtörténhet a kormányátalakítással kapcsolatban, erről valószínűleg szerdán dönt a PSD Országos Végrehajtó Bizottsága - jelentette ki Lia Olguţa Vasilescu munkaügyi miniszter az Antena 3 vasárnap esti műsorában. "Bármi megtörténhet. Lesz egy gyűlésünk a Végrehajtó Bizottságban, valószínűleg szerdán, amelyen a kormányprogram gyakorlatba ültetését fogjuk megtárgyalni. Akkor majd meglátjuk, mi lesz a döntés - mondta Vasilescu.

Lia Olguţa Vasilescu hozzátette, az általa vezetett minisztérium a kormányprogram által megszabott feladatok közül mindent megvalósított, amit csak lehetett, így nem aggódik amiatt, hogy elveszíti mandátumát.

Liviu Dragnea, a Szocáldemokrata Párt elnöke pénteken úgy nyilatkozott, hogy vasárnapra elkészül a kormányprogram gyakorlatba ültetését kiértékelő jelentés, majd a hét folyamán összeül a párt Országos Végrehajtó Bizottsága.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!