ERDON Helyi sport hírek

2010.10.25. 17:50

Mácska Ádám bronzérmes

<p>Egy bronzérmet szereztek a Szatmárnémeti SK párbajtőrvívói az Olimpici nemzetközi versenysorozat nyíradonyi viadalán.</p>

A Csiszár Ferenc, Májer Csilla, Nagy Lehel, Langenbacher István edzőnégyes tanítványai közül Mácska Ádám a 10 évesek megmérettetésén állhatott a dobogó harmadik fokára. A 10 éves lányoknál Pallai Amarillisz a 4, Plébán Ingrid az 5., Pfeifer Melany pedig a 8. helyen zárt, a fiúknál Szilágyi Balázs a 6. lett. A 11–12 éves fiúk viadalában Szép Márton jutott a legjobb nyolc közé, ő a 6. helyen fejezte be a versenyt, míg a 14 éves lányoknál Sandra Pop a 7. lett.
A magyarországi versenyre egyébként Nagy Lehel edző 28 sportolóval utazott el, elsősorban a tapasztalatszerzés volt a cél. Közülük egyesek idén pástra lépnek majd novemberben a kadet korosztályos bajnokságon, decemberben pedig a szatmárnémeti December 1 Kupán fognak küzdeni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!