ERDON Helyi sport hírek

2010.08.04. 17:22

Középdöntős a román válogatott

<p>Görögországgal, Horvátországgal és Dániával szerepel egy középdöntős csoportban Románia 18 éven aluliak női kosárlabda–válogatottja.</p>

A görög válogatottól elszenvedett 63–52 arányú vereség után 75–49–re verte Luxemburg korosztályos csapatát Románia 18 éven aluliak női kosárlabda–válogatottja, a Temesváron zajló B–dívizós Európa–bajnokság csoportmérkőzéseinek utolsó fordulójában. A Szatmárnémeti Városi Sportklub alkalmazásában levő Dan Fleşeriu edző által felkészített korosztályos nemzeti együttes a görögökkel szemben szerzett egy pontot viszi tovább a torna középdöntőjében, ahol az eddig veretlen Horvátország és Görögország, illetve az egy ponttal érkező Dánia lesz az ellenfél. A hellének ellen nem fog játszani a román válogatott, ugyanis a csoportbeli eredményt veszik számításba.


A másik ágon Fehéroroszország, Anglia, Finnország és Hollandia küzd. A középdöntős csoportok első két helyezettjei játsszák majd az elődöntőket, és a két meccs győztesei szerepelnek majd fináléban, ugyanakkor ez a két csapat kvalifikálja magát az A–dívizóba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!