ERDON Helyi sport hírek

2010.05.28. 17:19

Zilahon rendezik az osztályzót

<p>Június 15–én, kedden rendezik a III. ligás osztályzó mérkőzéseit, a IV. Liga Szatmár megyei győztese pedig Zilahon, Máramaros legjobbja ellen küzd majd divíziós helyért.</p>

A mérkőzés 17.30 órakor fog kezdődni. A szomszédos megyében a bajnoki döntő egyik résztvevője ismert a IV. Liga  utolsó fordulója előtt: a Borsai CSO a Láposhidegkúti Spicul vagy az Erdőszádai Spicul ellen fog játszani a fináléban. Mint ismeretes, megyénkében a Homoródi Gama várja döntőbeli ellenfelét, az Óvári Someşult vagy a Nagykárolyi Victoriát. A Szatmár Megyei Labdarúgó Egyesület ugyanakkor felhívja az érintett együttesek vezetőinek figyelmét, hogy a III. ligás osztályzón csak akkor vehetnek részt, ha jegyeztetik a klubot jogi személyiséggel rendelkező sportegyesületként. Az osztályzón kötelező módon a pályán kell legyen egy ifijátékos is, Amennyiben az ifijátékost kiállítják, akkor az edző nem köteles másik juniort pályára küldeni a helyébe. Négy cserelehetősége lesz az edzőnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!