ERDON Helyi sport hírek

2008.12.04. 16:32

Tetőznek a gondok a Városi Sportklubnál

<p>A Nagyváradi Városi Sportklub elnöke, Ionel Bung[u borúlátóan elemezte tegnap a klub anyagi helyzetét: rengeteg játékosnak tartoznak, több férfikosaras be is perelte őket a nemzetközi főfórumnál. Az elnök ennek ellenére bizakodik, hogy a fő támogató, a Leonardo átutalja a szponzori szerződésben foglalt összeget.</p>

A legutóbbi két hónapban 40 ezer eurónyi játékosfizetéssel maradtak el. A klub nevében több sportoló leszerzõdtetését is jóváhagyták, de a szponzorok támogatása nélkül nehéz lesz kifizetni õket.

Vereség Brnóban

Az elnök szerint újra kell tárgyalni a szerzõdéseket, a teljesítményt megfelelõ bérezéssel kell ösztönözni. A túlzott fizetéseket csökkenteni kell. Ionel Bung[u ezúton is biztosította a szakosztályokat, hogy jövõre sem kapnak kevesebb összeget, mint az idén. Az újonnan csatlakozó atléta- és vívószakosztályok ezen felül kapnak majd. Megelégedéssel nyilatkozott az elnök a vízilabdázók teljesítményérõl, ezért a jövõben még nagyobb odafigyelést ígért e sikersportágnak. A VSK-hoz tartozó hír, hogy nõi kosárcsapata szerdán a Közép-Európa Ligában 78–68 arányú vereséget szenvedett Brnóban a csoportot vezetõ helyi együttestõl.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!