ERDON Helyi sport hírek

2008.03.05. 15:17

Olimpia MSK: új tervekkel

<p>Szatmárnémeti – Hamarosan a Szatmár megye tanács elé terjesztik javaslataikat az új klub megalakításával megbízott csoport.</p>

Lemondott a Szatmárnémeti Városi Sportklubbal való együttműködésről a Szatmár Megyei Tanács által létesített Olimpia Megyei Sportklub képviselőtanácsa. Erről Marcel Tătaru tájékoztatott. A megyei tanács alkalmazottja tagja annak a bizottságnak, amely az OMSK megalakításának dokumentációját készítik. A csoport tagja még Kovács Máté, Pintér József, Mircea Ardelean tanácsosok, illetve Alexandru Bota jogtanácsos.

Az OMSK fő szakosztálya marad a labdarúgás, emellett ökölvívás, atlétika, birkózás, asztalitenisz és röplabda csapata lenne a klubnak. „Ezek csak tervek. A klub megalakításával megbízott bizottság elkészítette a határozatterveztet, melyben részletesen leírtuk, milyen lépéseket kell végigjárni, hogy mükődőképes legyen az egyesület. Nyilván a megyei tanácsosoknak jogukban áll a mi javaslatainkat módosítani” – mondta Tătaru.

Együttműködés Mikolával?

Megbízható forrásból megtudtuk, az Olimpia MSK vezetői a Mikolai Turul vezetőit fogják majd felkérni arra, hogy engedjék át III. ligás helyüket a következő idényben. Értesüléseinket Tătaru nem kíváta megerősíteni, de tagadni sem.

A klub színében egyébként nincs egyetértés, de valószínűleg megőrzik majd az előd, vagyis az Olimpia FC sárga–kék színét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!