ERDON Helyi sport hírek

2008.03.07. 16:43

Három ifivel kezdenek…

<p>A másodosztályú labdarúgó-bajnokság 2. csoportjában ma délután megyei rangadót játszik Nagyszalontán a helyi Liberty a Bihar FC-vel. Tavaly ősszel a váradiak 1–0 arányban nyertek.</p>

Három ifjúsági játékos lép pályára a Bihar FC kezdőcsapatában a ma délutáni, Nagyszalontai Liberty elleni összecsapáson, mivel a középpályás Opriceana és a csatár Bucur sérüléseik miatt nem játszhatnak, így Ardelean, Achim és Andor is a kezdők között kapnak helyet. A piros-kék legénység vezetőedzője, Gheorghe Silaghi ha nincs is elkeseredve a találkozó végkimenetelét illetően, nem is túlságosan optimista, hiszen kétharmad esélyt ad a hajdúvárosiaknak saját tanítványai egyharmadával szemben. A bajnoki pontvadászat tavaly őszi, Nagyváradon lebonyolított mérkőzésén a Bihar FC bizonyult jobbnak 1–0 arányban, a győztes találatot pedig Voicu Florea szerezte.

Felkészült a Liberty

Nem ismétlődhet meg az őszi eredmény – tartják a hajdúvárosi klub szakvezetői, akik nem tudnak más eredményt, mint győzelmet jelentőt elképzelni a mai meccsen. Edzőjük, a volt válogatott Selymes Tibor magabiztosan jelentette ki, hogy döntetlen eredmény szóba sem jöhet. A mérkőzésre autóbusszal kirándulást szervez a váradi klub, 13 órakor várják a szurkolók jelentkezését a váradi Városi stadion bejáratánál. Az utaztatás a belépőjeggyel együtt öt lejbe kerül.

 

Szántó Sándor

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!