ERDON Helyi hírek

2019.07.12. 11:47

Tovább szépül a palota

A nyár végéig befejeződik a város egyik legimpozánsabb épületének, a Fő utca és a Széchenyi tér (Traian park) sarkán található id. Rimanóczy Kálmán-palotájának a renoválása, melynek közel egy évvel ezelőtt kezdtek neki – olvasható a nagyváradi önkormányzat közleményében.

A nyár végéig befejeződik a város egyik legimpozánsabb épületének, a Fő utca és a Széchenyi tér (Traian park) sarkán található id. Rimanóczy Kálmán-palotájának a renoválása, melynek közel egy évvel ezelőtt kezdtek neki – olvasható a nagyváradi önkormányzat közleményében. A héten a kivitelező leszerelte az állványzatot a Fő utca felől eső homlokzatrész elől, a munkálatok pedig a sarki erkélynél folytatódnak. Július végéig megtörténik a külső homlokzatok teljes restaurálása, majd a belső udvarokban dolgoznak tovább.

A beruházás értéke áfa nélkül közel hárommillió lej, a kivitelezési időtartam tizennyolc hónap. A munkálatokkal a Drum Asfalt Kft. – SC Trameco Rt. konzorciumot bízták meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!