ERDON Helyi hírek

2018.12.10. 07:50

Az Europlast România, az egyik fő szemetes kuka, konténer és dobozos raklap beszállító, az idei év végén saját készletéből értékesít a www.europlast.com.ro online üzletén keresztül

Az Europlast România, az Europlast Kunststoffbehalterindustrie GmbH gyártó képviselője, immár 2003 óta hozzájárul egy hulladékgazdálkodási rendszer megvalósításához hazánkban.

Az Europlast România, az Europlast Kunststoffbehalterindustrie GmbH gyártó képviselője, immár 2003 óta hozzájárul egy hulladékgazdálkodási rendszer megvalósításához hazánkban.Az Europlast, amely stratégiailag, az ország nyugati határán, Nagyváradon helyezkedik el, havonta több ezer hulladéktároló tartályt, valamint zöldség és gyümölcs szállításra alkalmas dobozos raklapot értékesít közintézmények, köztisztasági vállalatok, vagy magáncégek számára belföldön

„Társaságunk az iparág legnagyobb vállalatai közé tartozik Romániában. Úgy vélem, hogy a siker az európai szabványok szerint Ausztriában gyártott termékeink minőségéből ered. Tevékenységünk fokozatosan fejlődött mind az országban, mind a határainkon túl. Tizenöt éve vagyunk jelen itt, és büszkék vagyunk arra, hogy lépésről lépésre fejlődtünk 2003-tól kezdődően, egészen napjainkig. Jelenleg a Moldovai Köztársaság és Ukrajna számára is kínálunk megoldásokat.” - Marius Gheţe, az Europlast România vezérigazgatója.

Az Ausztriában gyártott termékek megfelelnek az EN 840-es európai szabványnak, és RAL – egy minden gyártótól független, engedélyezett intézmény, amelyik igazolja a gyártott termékek kiváló minőségét – tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Az Europlast tevékenysége két fő ágazat között oszlik meg. Az első a hulladékgazdálkodás, a hulladék begyűjtése az elkülönített tartályokba és újrahasznosítása, ahogy azt az EU előírja. A hulladék szelektív gyűjtésére felhasználható különböző méretű műanyag (HDPE) vagy fém kukák és konténerek értékesítésére összpontosít.

Az Europlast az utóbbi két-három évben a köztisztasági szolgáltatóknak szánt terméket is ajánl: egy könnyű vákuumos hulladégyűjtőt, amit egy 48 V-os, változtatható sebességű, lítium-ionos akkumulátorral működő elektromos motor hajt, ami lehetővé teszi a belső és külső kibocsátásmentes tisztítást.

Így a vállalat biztosítja a szükséges anyagi alapokat az újrahasznosítási és gyűjtési folyamatokhoz, az Europlast Románia különböző nemzeti szintű projektekben vesz részt, konkrét infrastruktúra biztosításával.

A mezőgazdaság a második ágazat, amely felé nyitott a cég. Az Europlast egy fontos beszállító a gazdák számára, hiszen műanyag dobozos raklapok teljes skáláját kínálja a gyümölcs- és zöldség szállítási logisztika számára.

Europlast termékek online, a www.europlast.com.ro címen.

A cég kifejlesztett egy online felületet a termékek értékesítésére, ahol az árak, a termékek és ezek jellemzői is láthatók.

„Kifejlesztettünk egy online áruházat, amin keresztüldoor to door szállítást végzünk nagyon rövid idő alatt.Örömmel tettünk elget ennek a vevői igénynek, hogyügyfeleink online vásároljanak, és büszkék vagyunk rá, hogykiváló értékesítési csapatunknak köszönhetően nagyon rövid idő alatt képesek vagyunk teljesíteni ügyfeleink megrendeléseit.” - tette hozzá Marius Ghețe.

A külső fejlesztések, a csapaton és a www.europlast.com.ro online áruházon keresztül történő értékesítések sikerrel zárják a 2018. évet.

(Hirdetés: H 153444)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!