ERDON Helyi hírek

2018.08.02. 08:21

Nem törődnek a veszélyekkel a gyalogosok

Nem törődnek Váradon a gyalogosok azzal, hogy veszélynek teszik ki magukat, az Universității utca lezárt részén is tovább közlekednek, a munkagépek között.

Nem törődnek Váradon a gyalogosok azzal, hogy veszélynek teszik ki magukat, az Universității utca lezárt részén is tovább közlekednek, a munkagépek között.Az egyik munkás elmondta: már be is rekedtek, annyit kiabálnak a zárt övezeten át haladó gyalogosokra, hogy figyeljenek oda, hiszen elütheti őket egy munkagép, eleshetnek, belecsúszhatnak a folyóba. Sokan azzal sem törődnek, ha a munkások odaszaladnak hozzájuk, hogy megállítsák őket, csökönyösen mennek tovább. Többször kénytelenek leállni a munkagépekkel, hogy a tilosban közlekedők elhaladhassanak. A dolgozók abban reménykednek, ha egyszer a régi híd teljes megszüntetésének szakaszát elérik, akkor megszűnik az egyébként már tilos gyalogosforgalom. Mint megírtuk, új híd épül ott, 1,5 millió lejből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!