ERDON Helyi hírek

2018.07.09. 12:42

Az első műtétek a Vitreum Klinikán. Elégedett betegek.

Néhány nappal a nagyváradi székhely megnyitását követően a Vitreum Szemészeti Klinikán elvégezték az első műtéteket.

Néhány nappal a nagyváradi székhely megnyitását követően a Vitreum Szemészeti Klinikán elvégezték az első műtéteket.

"Mióta megnyitottunk, nagyszámú betegünk volt, mind a konzultációk, mind a műtétek esetében. Vizsgálatokat végeztünk és megfelelő kezeléseket ajánlottuk. Szerdán volt az első műtéti napunk. Nehéz műtéteink voltak. A betegek mind Biharból, mind más megyékből érkeztek. Végeztünk retinaleválás és üvegtesti vérzés műtéteket, igényes műtéteket, amelyek aprólékosságot és türelmet igényelnek. Elvégeztünk még szürkehályog műtéteket is, mesterséges lencse implantátummal. Intraokuláris injekciós kezeléseket is alkalmaztunk. Nagyon örülünk, hogy a műtétek mind zökkenőmentesen mentek. A betegek nagyon elégedettek, ahogy észrevettem, de a legjobb, ha megkérdezik tőlük" nyilatkozta Lévai Lehár szemész orvos, a klinika vezetője.

Az elmondottak szerint a betegek nagyon jól fogadták a klinika megnyitását Nagyváradon: „A Bihar megyei betegek egy része már nagyon várta, hogy Nagyváradra jöjjünk, de voltak betegeink az ország más részeiből is.”

Elégedett betegek

Az első beteg, akit a Nagyváradi Vitreum Szemészeti Klinikán megoperáltunk, a 72 éves Costică Obreja volt, aki nagyon lelkes és elégedett volt a műtét után. "Az interneten szereztem tudomást a klinikáról. Hétfőn reggel jöttem és kaptam egy időpontot. Azt mondták, szürkehályogom van. Tudtam, hogy van, és azt is, hogy a szaruhártya is érintett lehet "- mondta a beteg.

"Kicsit izgultam, de nem fájt egyáltalán. A művelet maga 10 percig tartott, az előkészítés hosszabb időt vett igénybe. Ma jöttem ellenőrzésre, és nagyon elégedett vagyok. Az egészségügyi személyzet nagyon kedves volt. Már kértem és kaptam időpontot a másik szemem szürkehályog műtétjére is. Szeretettel ajánlom ezt a klinikát, amit egyébként már meg is tettem az ismerőseim körében. Ez egy nyereség Nagyvárad számára"- mondta Costică Obreja.

Székely Juliana Székelyudvarhelyről érkezett a Nagyváradi Vitreum Klinikára retinaleválás műtétre. "A doktor úr nagyon őszinte volt. Nagyon féltem, de az egészségügyi személyzet nagyon kedvesen segített visszanyerni a bizalmamat. Nagyon elégedett vagyok azzal, ahogy a műtét lezajlott, és szívesen ajánlom más betegeknek is a Nagyváradi Vitreum Szemészeti Klinikát "- mondta Székely Juliana.

Fizetett hirdetés

56008

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!