ERDON Helyi hírek

2017.11.27. 23:47

A Muian projekt: Apocrypha 2 Gabriel Miloiától

A Muian projekt annak érdekében jött létre, hogy rámutasson három koncepcióra, amiket alapvető fontosságúnak tartok a 21. század művészete számára.

A Muian projekt annak érdekében jött létre, hogy rámutasson három koncepcióra, amiket alapvető fontosságúnak tartok a 21. század művészete számára. Az első kettőt 2012-ben, illetve 2015-ben mutattuk be, és úgy lehet összefoglalni ezeket, mint "a művészet elköteleződés", illetve "a művészet egy fegyver". Az Apocrypha 2 a harmadik koncepció, "a művészet a kegyelem kapuja" meghatározásának kezdete. Ez a Muian sorozat utolsó rendezvénye, amit Nagyváradon tartanak meg.

Az Apocrypha 2 helyszíne a Nagyváradi Görög Katolikus Püspöki Palota lesz, a Püspökség meghívására. A kiállítás a megbékélésről és a transzcendenciáról szól, célja, hogy a Muian projekt iránt érdeklődőknek segítsen egy következtetést levonni, valamint, hogy egy katarktikus élményt nyújtson aszélesebb nagyváradi közönség számára.

A tárlat két szegmensből áll, mindegyiknek megvan a tematikája, "Minden megbocsáttatik", illetve "Minden ragyog". Megvalósításuk érdekében, arra kérik a váradiakat, hogy pózoljanak a projekt fotósa előtt. A projekt egy szimbolikus közösséggel foglalkozik, amit az önkéntesek képei alkotnak, ami a szélesebb közösség egészét tükrözi.

A kiállítás csak előjegyzés alapján tekinthető meg, 2017. december 7-től kezdődően.

További részletek a Project Muian Facebook-oldalon.

(Fizetett hirdetés - H: 930030)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!