ERDON Helyi hírek

2017.02.21. 10:14

Egy lépésre tőled a villanyszerelési anyagok világa a Challenge Electric-vel!

Nehéz megbízható partnert találni, amikor villamossági anyagokról van szó. Mindannyian elvárjuk, hogy a munkálatokat hamar befejezzék, de ezek napokig eltarthatnak, ha pedig még az anyagokra is várni kell, értékes időt veszítünk.

Nehéz megbízható partnert találni, amikor villamossági anyagokról van szó. Mindannyian elvárjuk, hogy a munkálatokat hamar befejezzék, de ezek napokig eltarthatnak, ha pedig még az anyagokra is várni kell, értékes időt veszítünk.

A munkálatok halogatásának elkerülésére a Challenge Electric társaság teljes körű megoldásokat kínál ügyfelei igényeinek kielégítésére, több mint 60.000 villanyszerelési tartozékot és anyagot tartalmazó választékával, aminek 80%-a saját készleten található. A Challenge Electric kétséget kizáróan piacvezető Nagyváradon a villanyszerelési anyagok területén, aminek alapjait a társaság még 1994-ben rakta le. 2012-ben a cég létrehozta első web áruházát, a www.Celon.ro-t, és azóta szolgáltatásaikat nem csak helyi szinten, de országos, sőt nemzetközi szinten is igénylik az ügyfelek. A Challenge Electric ugyanakkor engedéllyel rendelkezik professzionális és fél-professzionális elektromos szerszámok forgalmazására olyan gyártóktól mint a Bosch, Makinta, Skill, Schneider, Legrand, Scame, Eglo, Globo, Klausen, Philips, Panasonic és más ismert márkák. A villanyszerelési anyagok minden felhasználója teljes körű megoldásoknak örvendhet az energetikai és automatizálási technológiák terén.

Most egy BONUS CARD bónusz kártyával segítjük ügyfeleinket. Ha bármilyen terméket vásárol a feltüntetett áron a Challenge Electric árusító helyeiről, és készpénzben, bankkártyával vagy banki átutalással fizet, bónusz értéket halmoz fel, amit majd termékek vásárlására fordíthat a Challenge Electric áruházaiban.

Az összegyűjtött bónusz érték bármikor termékekre váltható a Challenge Electric árusító pontjain.

Azok a váradiak, akik villanyszerelési anyagokat keresnek a lakossági, kereskedelmi, ipari szegmens számára, meglátogathatják kiállítótermünket a Horea utca 49. szám alatt, vagy központunkat a Matei Corvin utca 130. szám alatt.

További részleteket és képeket találnak forgalmazott termékeinkről a www.challenge.ro/ro és www.celon.ro címeken.

(Fizetett hirdetés)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!