ERDON Helyi hírek

2014.11.07. 10:04

Dumaszínház Nagyváradon: belépőjegyet nyertek!

November 9-én, vasárnap 18 órai kezdettel kerül megszervezésre Bödőcs Tibor önálló estje Böllér Balett címmel a nagyváradi Filharmónia termében. Az est vendége Mogács Dániel lesz, míg Tóth Edu író és humorista műsorvezetőként fog közreműködni. Az erdon.ro játékán két olvasónk kétszemélyes belépőjegyet nyert az eseményre: <strong>Szoták Barna</strong> (Nagyvárad) és <strong>Betlendi István</strong> (Nagyvárad). Gratulálunk! A jegyeket ma 12 és 15 óra között lehet átvenni szerkesztőségünkben (Nagyvárad, Dacia 34.).

November 9-én, vasárnap 18 órai kezdettel kerül megszervezésre Bödőcs Tibor önálló estje Böllér Balett címmel a nagyváradi Filharmónia termében. Az est vendége Mogács Dániel lesz, míg Tóth Edu író és humorista műsorvezetőként fog közreműködni. Az erdon.ro játékán két olvasónk kétszemélyes belépőjegyet nyert az eseményre: Szoták Barna (Nagyvárad) és Betlendi István (Nagyvárad). Gratulálunk! A jegyeket ma 12 és 15 óra között lehet átvenni szerkesztőségünkben (Nagyvárad, Dacia 34.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!