ERDON Helyi hírek

2014.10.13. 17:51

Dumaszínház Nagyváradon

November 9-én, vasárnap 18 órakor Tóth Edu műsorvezetésében kerül megszervezésre Bödőcs Tibor önálló estje Böllér Balett címmel a váradi Filharmónia termében. Az est vendége Mogács Dániel.

November 9-én, vasárnap 18 órakor Tóth Edu műsorvezetésében kerül megszervezésre Bödőcs Tibor önálló estje Böllér Balett címmel a váradi Filharmónia termében. Az est vendége Mogács Dániel.

Tóth Edu író és humorista műsorvezetőként fog közreműködni november 9-én Nagyváradon, aki képtelen egy pillanatra is megnyugodni, mindig izgul, hadar, dadog. Kikotyogja a mozifilmek végét, és még mindig nem zavarja, ha a metrón beleolvasnak az újságjába. Mogács Dániel színészként és rendezőként is tevékenykedett. Állandó szereplője a Munkaügyek – IrReality Show szituációskomédia-sorozatnak. Humoristaként a Dumaszínházban vállt ismertté. Rendszeresen látható a Showder Klub és a Comedy Central Bemutatja című televíziós műsorokban is. A Susogós Mackók című bábos egypercesek egyik főszereplője is, Brendon, a „barna bandzsa medve” hangja és mozgatója. Politikusként részt vett a 2010-es önkormányzati választásokon a Magyar Kétfarkú Kutya Párt Budapest VII. kerületi polgármesterjelöltjeként, ám tervei kudarcba fulladtak és megmaradt a humor mezsgyéjén. Az est fénypontja Bödőcs Tibor, aki színésznek készült, magyar tanárnak tanult és humorista lett. 2004-ben kezdte el Dumaszínházas és Rádiókabarés munkásságát. Az Esti Showderben való szereplése hozta meg számára az igazi ismeretséget. Ezt követően levált a Dumaszínháztól és a Showder Klubbtól is, ám vendégművészként gyakran fellép náluk. A „Kis-Hofinak” nevezett humorista kétszer nyert Bon-bon-díjat, majd 2010-ben Karinthy-gyűrűvel ajándékozták meg. Kocsmatörténetek, politika, Ferus, a szóban festő és mázoló, Jenő, a nagyszívű böllér, humor-Woodstock, a lét elviselhetetlen könnyűsége, no meg Sebestyén Márta. Soktémájú poénjai sokak kedvencei.

Jegyek 35 RON-ért kaphatóak az NMD Ifjúsági Központjában (Fekete Sas Palota, Alagsor, nyitva: hétköznap 9–22 óra között), illetve a Gekko Pubban (T. Vladimirescu utca 40., nyitva: hétköznap 17–01, pénteken és szombaton 17–02, vasárnap 17–01 óra között).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!